Güncellemeleri

Similarweb, Yeni Platformlar Arası İçgörüler ile App Intelligence’ı Güçlendiriyor

Similarweb, Yeni Platformlar Arası İçgörüler ile App Intelligence'ı Güçlendiriyor

Digital Research Intelligence Müşterileri, İsteğe Bağlı Eklentiyle Data.ai Tarafından Sağlanan Sınıfının En İyisi Uygulama Verilerini Alır

Bugün, yılın başlarında data.ai (eski adıyla App Annie) ile yapılan ortaklığın sonucunda Similarweb’in gelişmiş App Intelligence hizmetini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Sadece işlemsel ve e-ticaret sektörlerinde değil, uygulamalara yönelik tüketici talepleri de artmaktadır. Teknoloji, piyasalara hızlı bir şekilde nüfuz edebilen kural yıkıcı start-up’larla artan talebi yönlendiriyor. Yapılan her işte, ortaya çıkan tehditleri tespit etme becerisi çok önemlidir. Daha fazla insan kuruluşlarla etkileşimde bulunmak için mobil ağırlıklı yollara geçtikçe, App Intelligence içgörülerini izlemek sadece yararlı olmakla kalmaz, aynı zamanda büyük önem taşır.

Mobile-dominant ways of interacting with organizations

Mobil ve uygulama sektörünün ayrıntılı bir analizi olmadan, bir uygulamanın yatırım potansiyelini kestirmek oldukça zorlaşır. Henüz uygulama geliştirmek istemeyenler için ölçümleri görünür kılmak ve pazarda yaşanan değişikliklere dair en son haberleri öğrenmek geride kalınmasını önleyecektir. Bunu yapmak için dijital aktiviteye 360 derecelik, bütünsel bir bakış açısı sunmamız gerektiğini biliyorduk.

Similarweb Digital Research Intelligence çözümünde uygulama kapsamını neden geliştirdiğimiz ve değişikliklerden nasıl yararlanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

“Şirketler mobil uygulamalar gibi dijital kanallara yatırım yapmaya devam ettikçe güncel, doğru ve anlaşılması kolay dijital zeka ihtiyacı giderek daha önemli hâle geliyor. App Intelligence, web ve uygulama verilerinin birleşik bir arayüzde mükemmel bir şekilde birleştirilmesi ve gelecek neslin dijital zekada yer almasıdır.”

– Or Offer, CEO, Similarweb.

Her şey sizinle ilgili

Bir müşteri olarak kalite, doğruluk ve UX tutkumuzu zaten gördünüz.Büyümenizi destekleyen ve yönlendiren güvenilir verilerle başarılı olmanıza yardımcı olmak, sizin için olduğu kadar bizim için de önemlidir.

data.ai tarafından sağlanan Similarweb App Intelligence ile artık hem iOS hem de Android veri noktalarında 60 ülkeyi kapsayacak şekilde çok daha kapsamlı içgörülere erişebilirsiniz. Böylece, benzer içgörüler elde edersiniz ancak daha geniş bir kapsama ulaşırsınız. Similarweb Digital Research Intelligence müşterisi olarak basit bir eklenti aracılığıyla data.ai tarafından sağlanan Similarweb App Intelligence’a hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

Bazı uygulama verilerini çalıştığı sırada görmek ister misiniz? Biz de öyle düşündük.

Şimdi ulaşabileceğiniz 5 önemli içgörüye göz atın.

  1. Ölçüm performansı: Temel kullanım metrikleri arasında web sitesi ve uygulama performansını karşılaştırın.
  2. Geniş kapsam: iOS ve Android’de 60’tan fazla ülkeden gelen verileri inceleyin.
  3. Trendleri belirleyin ve pazar liderlerini izleyin: Trend uygulamaları tespit edin, uygulama sıralamasını zaman içinde analiz edin ve yeterince hizmet sunulmayan pazarları belirleyin.

Install base app store vs google play

  1. Uygulama Analizi: Bir uygulamanın etkileşim istatistiklerini ve uygulama mağazalarında zaman içinde elde ettiği sıralamasını analiz edin.

Engagement over time

  1. Platformlar arası görünüm: Web ve uygulamalar arasındaki içgörüleri tek bir yerden izleyin.

Unoque visitors vs app users

Neden data.ai ve neden şimdi?

1 milyondan fazla bağlı uygulamayla data.ai, mobil uygulama zekası sektöründe liderdir ve iOS ve Android’de 60 ülkede kapsama alanıyla en kapsamlı paketi sunan alandaki en büyük aktördür.

data.ai’nin mobil uygulama içgörülerindeki lider geçmişinden, verilerinin kalitesi ve doğruluğunun yanı sıra tıpkı Similarweb gibi yüksek gizlilik koruma ve uyumluluk standartlarına sahip olmasından ve veri toplama konusundaki hem dikkatli hem de özenle düşünülmüş yaklaşımlarından etkilendik. Sektör lideri verilerimizi birleştirerek, şimdi dijital dünyanın daha da doğru ve kapsamlı bir görünümünü sunuyoruz. Bu güçlü teklif, müşterilerimiz için yarattığımız içgörüleri geliştirecek ve rekabet avantajını daha da ileri taşıyacaktır.”

– Benjamin Seror, Similarweb Ürün Müdürü.

Dijital zeka: 360 derecelik bir görünüm

Similarweb’in ödüllü dijital zekası ve data.ai’nin lider mobil uygulama zekasının birleşimi sayesinde artık dijital düyanızı tek bir arayüzde göreceksiniz. Bildiğiniz ve sevdiğiniz aynı yüksek kaliteli dijital zekayı ve gelişmiş uygulama kapsamını tek bir yerde elde edeceksiniz.

Pazarınızda daha aktif olmanıza ve üst düzey bir rakip olmanıza yardımcı olmaya kararlıyız. Ve bu dönüm noktası bunu kanıtlıyor. Mobil veri kümelerindeki güncellemeler ve satın almalar (Kasım 2021’de Embee Mobile ve Mayıs ayında Rank Ranger dâhil) aracılığıyla mobil etkinlik ölçümümüzü iyileştirecek adımlar atıyoruz. Takipte kalın…

author-photo

by Maoz Lakovski

Chief Business Officer, Similarweb

Maoz, on yılı aşkın bir deneyime sahip iş stratejisi ve ürün liderliği alanında, daha önce Twitter'da çalıştı ve Tel Aviv Üniversitesi'nden bir lisans diploması ile INSEAD'dan bir MBA'ye sahiptir.

This post is subject to Similarweb legal notices and disclaimers.

Wondering what Similarweb can do for you?

Here are two ways you can get started with Similarweb today!

Would you like a free trial?
Wouldn’t it be awesome to see competitors' metrics?
Stop guessing and start basing your decisions on real competitive data
Now you can! Using Similarweb data. So what are you waiting for?
Ready to start digging into the data?
Our comprehensive view of digital traffic gives you the insights you need to win online.